Welpen?& Jullie zullen misschien wel denken, dat zijn toch jonge wolfjes en leeuwtjes?! Nou dat klopt zeker, maar bij de Scouting zijn welpen jongens in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar.

Je moet je voorstellen dat je samen met een groep van ongeveer 25 welpen allerlei avonturen beleeft. Wat dacht je ervan om een spannend smokkelspel te doen midden in het bos, of om je eigen eten klaar te maken op een zelfgemaakt vuurtje? Ook hebben we leuke speurtochten waar je samen met andere Welpen Jacala de goede weg moet vinden. Heb je ooit wel eens een touwbrug gemaakt waar je ook werkelijk over heen kunt lopen?! Wist je dat de Welpen ook wel eens op excursie gaan? Daar bekijken we dingen waar we ook nog iets van opsteken.

In het voorjaar gaan we met z’n allen op kamp in een blokhut of een kampeerboerderij. Zo’n kamp duurt meestal een dag of vijf. Op zo’n kamp ben je er echt even helemaal uit.

Dit is een kleine opsomming van wat we zoal te bieden hebben. Al deze activiteiten worden begeleid door een enthousiaste leiding. De Welpen Jacala draaien op zaterdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur hun programma. Heb je er zin in gekregen? Kom dan een keertje kijken! Of stuur een mail naar