Welkom op de site van Scouting Dutmella uit Son en Breugel.

De blokhutten van Dutmella liggen vlakbij het Oude Meer in Son, waardoor we beschikken over een geweldig speel- en bosterrein.

Wij zijn een gemengde scoutinggroep met 145 enthousiaste jeugdleden en 50 kaderleden.

Onze groep heeft speltakken voor jongens en meisjes van 5 tot 21 jaar.
Iedere speltak draait op zaterdag hun eigen opkomst. Op verschillende tijden van de dag. De tijden staan vermeld bij de tab speltakken.

Waarom kiezen voor Dutmella?
Het is een hele gezellige en actieve scoutinggroep. Iedere zaterdag wordt een leuk, avontuurlijk en gevarieerd programma gedraaid. Daarnaast zijn er weekendjes, wedstrijden en zomerkampen.

Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd waarbij de hele groep meedoet. Zo ontmoeten kinderen ook anderen jeugdleden. We gaan een middag zwemmen, hebben een boerenkoolfuif en in januari kamperen we met met z'n allen een weekend bij de Roerdomp in Westelbeers. 

Dutmella is actief op regio activiteiten en bij de organisatie ervan. Wij doen er alles aan een zo breed en volledig mogelijk scouting aanbod neer te zetten.  Met behulp van vele vrijwilligers is dit allemaal mogelijk. Als je interesse hebt om ons te komen helpen, je bent altijd van harte welkom!

Wil je lid worden? Kijk verder bij Speltakken en Doe Mee. Of stuur een mail naar   en er wordt contact met je opgenomen.