Welkom op de website van Scouting Dutmella uit Son en Breugel!
Scouting Dutmella is een actieve groep met een prachtige, nieuwe blokhut in de bossen, vlakbij het Oude Meer in Son. De kinderen kunnen zich iedere zaterdag heerlijk uitleven op een geweldig speel- en bosterrein.

Wij zijn een gemengde scoutinggroep met 150 jeugdleden en 50 enthousiaste kaderleden. Onze groep heeft mogelijkheden voor jongens en meisjes van 5 tot 21 jaar. Ook kinderen met een beperking kunnen bij Dutmella terecht. 

Waarom kiezen voor Dutmella? Het is een hele gezellige en actieve scoutinggroep. Iedere zaterdag wordt een leuk, avontuurlijk en gevarieerd programma gedraaid. Daarnaast zijn er weekenden, wedstrijden en zomerkampen. Regelmatig worden er groepsactiviteiten georganiseerd. We gaan met z'n allen een middag zwemmen, hebben een boerenkoolfuif en in januari is er een groepsweekend.

Wij doen er alles aan een zo breed en volledig mogelijk scouting aanbod neer te zetten.  Met behulp van vele vrijwilligers is dit allemaal mogelijk. Als je interesse hebt om ons te komen helpen, je bent altijd van harte welkom!

Wil je lid worden? Kijk verder bij Speltakken en Doe Mee. Of stuur een mail naar   en er wordt contact met je opgenomen.

 

Alle activiteiten van Dutmella worden mogelijk gemaakt door een groot team van enthousiaste vrijwilligers. Velen zijn als jeugdlid begonnen en zijn nu actief als leiding, in het bestuur, als hulptroep, kookstaf of materiaalbeheerder. Al onze vrijwilligers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.