Onbeperkt pannenkoeken eten voor maar €7.50! Op zaterdag 2 juni op de blokhut (Dutmellapad 2, Son en Breugel)

Beste pannenkoekenliefhebbers,

Op zaterdag 2 juni organiseren de Verkensters het Pannenkoekenfeest op de blokhut. Dit is een financiële actie om het zomerkamp van 2018 te bekostigen.

U kunt met zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen onbeperkt pannenkoeken komen eten voor maar €7,50! Hiervoor krijgt u een soepje als voorgerecht, pannenkoeken en een verrassingstoetje! Limonade, koffie en thee zijn inbegrepen, voor fris en bier vragen wij een kleine vergoeding.

Het pannenkoekenfeest wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Peak’s Free From. Peak’s levert pannenkoekenmix die vrij is van gluten, eieren, melk en tarwe. Ook al heb je een allergie, je kunt dus toch komen! Mocht je een allergie hebben, geef het dan door bij de inschrijving (ook als het een van de bovenstaande ingrediënten betreft), dan kunnen we kijken of we daar rekening mee kunnen houden!

U kunt zich hier (klik op knop 'aanmelden', bovenaan deze pagina) aanmelden voor één van de bloktijden: 12:15 uur tot 13:15 uur / 18:00 uur tot 19:00 uur. Na deze inschrijving krijgt u een mail met informatie over uw reservering en hoe u moet betalen. De reservering is pas definitief wanneer het geld overgemaakt is, zoals vermeld staat in die mail.

Meedoen zonder aanmelden mag, u betaalt dan €8,50 per persoon (gezien de inkopen heeft dit niet de voorkeur!). Zorg dat u op tijd aanwezig bent om volledig van de activiteit te kunnen genieten!

Wij zien u graag, in zeer grote getale, op 2 juni in een van de "shifts" op de blokhut!

De Verkensters van Scouting Dutmella