LET OP: ONLINE AANMELDEN SLUIT VRIJDAG 14 JUNI OM 12:00 UUR. Zonder aanmelding ben je ook van harte welkom op zaterdag, voor een eurootje meer.

Onbeperkt pannenkoeken eten voor maar €7.50! Op zaterdag 15 juni op de blokhut (Dutmellapad 2, Son en Breugel)

Beste pannenkoekenliefhebbers,

Op zaterdag 15 juni organiseren de Verkensters het Pannenkoekenfeest op de blokhut. Dit is een financiële actie om de zomerkampen van de Verkensters te bekostigen.

U kunt met zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen onbeperkt pannenkoeken komen eten voor maar €7,50! Hiervoor krijgt u een soepje als voorgerecht, pannenkoeken en een verrassingstoetje! Limonade, koffie en thee zijn inbegrepen, voor fris en bier vragen wij een kleine vergoeding.

Het pannenkoekenfeest wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Peak’s Free From. Peak’s levert pannenkoekenmix die vrij is van gluten. Als je een allergie hebt, kun je dus toch van dit feestje genieten! Mocht je een allergie hebben, stuur dan een mailtje naar (ook als het glutenallergie betreft), dan kunnen wij kijken of we daar rekening mee kunnen houden.

U kunt zich hier (klik op knop 'aanmelden', bovenaan deze pagina) aanmelden voor één van de bloktijden: 12:15 uur tot 13:15 uur / 18:00 uur tot 19:00 uur.Met onze nieuwe inschrijfpagina kunt u direct voor de reservering betalen, en is de reservering dus direct definitief.

Meedoen zonder aanmelden kan uiteraard ook, u betaald dan €8,50 per persoon (gezien de inkopen heeft dit echter niet de voorkeur). 

Wij zien u graag, in zeer grote getale, op 15 juni in één van de "shifts" op de blokhut!

De Verkensters van Scouting Dutmella